SWEA International

SWEA frukostar

(f.d. Torgfrukost)

SWEAs frukostträffar startades under namnet Torgfrukost år 2013 av Christina Carlström som då var medlemsansvarig. I början koncentrerade vi oss på att besöka de olika torg och marknader i Wien. Framförallt besökte vi lokaler med „det där lilla extra“. Lokala hemgjorda och helst ekologiska produkter och där service och atmosfären var personlig och hemtrevlig. Under de senaste åren har vi „vidgat våra vyer“ till att omfatta många olika typer av frukostställen, allt ifrån lyxfrukost på Clementine im Glashaus, ett Wienerpalats, till gemytligt besök hos pensionerade „Omas und Opas“ på Vollpense. Självfallet fortsätter vi också att träffas på Wiens fina och livfulla torgmarknader. Därför byter vi nu år 2017 namn till SWEA frukost.

Frukostträffarna börjar klockan 9:00 och du är välkommen närhelst det passar dig bäst! Du kan äta frukost eller bara dricka en kopp kaffe, träffa andra Sweor och prata lite. Hör gärna av dig till oss om du har något trevligt förslag på ett nytt frukostställe, gärna med „det där lilla extra“. Datum och lokal för kommande SWEA frukostar hittar du här. 

Vi ses!

Med anledning av Christinas alldeles förtidiga bortgång behöver vi lite tid att hitta någon som kan ta över ansvaret för frukostarna. Är du intresserad att hålla i trådarna är du självfallet välkommen att höra av dig till oss. Kontakta någon av våra programansvariga:

Tina Todes tina.todes(Replace this parenthesis with the @ sign)gmx.at  eller Kerstin Olsson Hieblinger kerstin.hie(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Christina CarlströmChristina Carlström

SWEA frukostars grundare

Nedanför kan du ta dig en titt på bilder från några av våra tidigare frukostträffar.

SWEAfrukost 24.05.2017 Motto am Fluss

Några bilder från maj månads SWEAfrukost på Motto am Fluss. Vädret visade sig från sin goda sida och solen tittade vänligt fram just när vi anlände till frukosten!

Torgfrukost 21.06.2016

En härlig sommarmorgon med frukost vid vattnet! Cappuccino, örtte och tilltugg avnjöts i solen.

Christina överraskade Kerstin med medalj, för hennes närvaro vid nästan alla torgfrukostar!!

Torgfrukost 22.04.2016

Torgfrukost 18.03.2016

Mysig frukost på Simply Raw Bakery.

Torgfrukost 16.02.2016

Mysig torgfrukost på Naschas. MMMums!

Torgfrukost 26.11.2015

Stilfull avslutning på årets torgfrukostar på Clementine im Glashaus. Det är prinsessan Clementine själv som från tavlan blickar ner på oss vid vårt frukostbord. Vi bestämde att nog komma åter till våren för att då även kunna njuta av den härliga trädgården.
— 
Togfrukost 26.11 2016